Reality - Reality



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Predaj Dom / dvoj-Obchod +pozemok Borský sv.Jur - [26. března 2019]


Dom + dvoj-obchod v centre malebnej obce Borský Svätý Jur, zo záhradou- vysadenou ovocnými stromami.
Vysoké podbránenie umožňuje vjazd i nakladneho automobilu a parkovanie v areáli. Budovu je možné využívať vcelku, alebo ako dve oddelené stavby, ktoré majú samostatné popisné číslo. Predná časť je v súčasnosti upravená na dva obchodné priestory, jeden z nich má zabudovanú chladiacu miestnosť. V zadnej časti budovy sú miestnosti s vyšším stropom a sála s dreveným obložením, vhodná ako sklad,pripadne spoločenská miestnosť. Bude potrebná rekonštrukcia budovy. Objekt je napojený na inžinierske siete. Má tri samostatné elektromery, dva samostatné plynomery, dva vodomery a telefónnu prípojku, 3x samostatné WC. Vstup do areálu i zadná časť budovy majú prístup bezbariérový. Kanalizácia je zvedená do septiku. Obe budovy su čiastočne podpivničené.
Lokalita sa nachadza iba 9 km od vyjazdu z dialnice D2, smer Bratislava - Brno. Je vhodná aj pre investora, napríklad k vybudovaniu asistovaného bývania seniorov, alebo ako ranč. Rozloha je 1028 m2.
Obec Borský Svätý Jur nájdete na Záhorí, 68 km od Bratislavy.
V blízkosti obce sa nachádza prírodná rekreačná oblasť Tomky s možnosťou kúpania. Cena: 118.000,- t.j. 266,-/m2 zastavanej plochy.
Parcela priamo nadväzuje i na pozemok s rozlohou 2298 m2, v cene 46€ /m2 k predaju i samostatne, pozri foto.
Pozemok je rovinatý, oplotený, s možnosťou rozparcelovania a výstavby. Prosim pre plnu pracovnu vytazenost kontaktovat vyhradne cez SMS, pripadne e-mail, zavolame Vam.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04