Reality - Reality



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: 4-izbovy rodinný dom v Reci - [8. července 2016]


Realitná kancelária Negotiant uvádza do ponuky predaja 4-izbový jednopodlažný samostatne stojaci rodinný dom (Bungalov), s rozlohou 6,5á v Réci v okrese Senec.

Dom sa nachádza len 3 km od mesta Senec s priamym prístupom na Slnečné jazerá aj mimo hlavnej cesty (2km) a len 20 Km od Bratislavy v zastavanej lokalite nových rodinných domov.

Parametre: úžitková plocha domu: 100.2 m2,
Obytná plocha domu: 76.6 m2,
Zastavaná plocha: 132.7 m2,
Obostavaný priestor: 560 m,
Výška hrebeňa strechy: 4.6 m,
Sklon strechy: 18°.

POPIS RODINNĚHO DOMU:
prízemie rodinného domu tvorí obývacia izba s jedálňou a s kuchyňou, ktoré spolu vytvárajú jeden veľkopriestor, spálňa rodičov so samostatnou kúpeľňou, dve detské izby, kúpeľňa s WC, technická miestnosť, komora a samostatné WC, ktoré može spĺňať aj funkciu komory alebo odkladacieho priestoru podľa výberu. Z obývacej izby a zo spálne vedie výstup na krytú terasu.Strecha može byť z časti pochôdzna s prístupom cez výklopné schodisko a poskytuje dostatok úložného priestoru.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť zahŕňajúca:
škôlku,školu, poštu, obecný úrad, detské ihriská, futbalové ihrisko, možnosti na športovanie a na aktívny oddych v prírode či pri rybárčení na Slnečných jazerách, kde sa dá plynule bez vstupu na hlavnú cestu prejsť priamo na jazerá a venovať sa behu, bicyklovaniu a aj prechádzkam ako aj kúpaniu. Výjazd na diaľnicu mimo centra Senec (výjazd Blatné).

Dom sa predáva v základnom štandarte:
podlahové kúrenie, kondenzačný kotol so 120l zásobníkom, termostat, omietky, vymalované na bielo, parkety, zárubne s dverami, zásuvky, vypínače, prípojky, predpríprava na krb, predpríprava na alarm.


 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.05