Reality - Reality



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: 4 izbový rodinný dom pri Senci - obec Čataj - [8. července 2016]


Na predaj novostavba - 4 izbový rodinný dom v obci Čataj, okres Senec. Dom je postavený v novej štvrti s ukončenou výstavbou na pozemku o rozlohy 605 m2. Úžitková plocha domu je 99 m2, plocha terasy je 9 m2. V rámci záhrady je postavený aj záhradný domček (viď fotogaléria).

Dom zahrňuje:
.: 4 izby vrátane obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchynskou časťou. V kuchyni je vstavaná moderná kuchynská linka s barovým pultom. V dome sú podlahy uložené buď drevenými parketami, alebo dlažbou. Steny sú vystierkované. Okná sú drevené v celom dome.
.: Na dvore je nasiaty trávnik.
.: Dom má aj prístrešok pre motorové vozidlo. Možnosť parkovania v rámci pozemku pre 2 autá (okrem možnosti parkovania na ulici)
.: Kúrenie je vyriešené plynovým kotlom a podlahovým kúrením. Výška nákladov za energie sú do 120 € / mesačne.
.: Rodinný dom má zabudovaný alarm a bezpečnostné vchodové dvere.
.: Kolaudácia domu prebehla v lete roku 2015.

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04